Dolgozóinkról

A dolgozók törvényesen vannak alkalmazva, részesültek balesetvédelmi és tűzvédelmi oktatásban. A cégünk rendelkezik a működéshez szükséges szakhatósági engedélyekkel (telephely engedély, ÁNTSZ bejelentés stb.). Az alkalmazott tisztítószerek rendelkeznek magyar nyelvű biztonságtechnikai adatlappal.

Az árbevétel és az alkalmazotti létszámnak megfelelő komoly, mindenre kiterjedő szakmai felelősség biztosítással rendelkezünk.
Szolgáltatóként a munkaterületeken dolgozó minden munkatársunk magáénak érzi annak felelősségét, hogy cégünket képviseli nap, mint nap.
Képzési-, szervezési-, ellenőrzési-, vezetési- és motivációs rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy a nevünkhöz kötődő, Ügyfeleink által elismert színvonalat minden körülmények között biztosítani tudjuk.

20151219_164935

Elkötelezettségünk különleges, gondosságra, törődésre, folyamatos jelenlétre és együtt-gondolkodásra épülő, egyedi kapcsolattartási színvonalat garantál.
Hiteles vezetők képviselik cégünket, akik a magas szintű teljesítmény, vezetői képességek és szakmai felkészültség mellett, együttműködőek, tartós üzleti és jó partneri kapcsolatok kialakítására törekszenek Ügyfeleinkkel.

Dolgozóinkat igen körültekintően választjuk ki, a szolgáltatás színvonalát kizárólag képzett, gyakorlott, kulturált megjelenésű, formaruhával és névkitűzővel ellátott, udvarias, megbízható dolgozók biztosítják.
Az alkalmazás feltétele az erkölcsi bizonyítvány, a munkaalkalmasság megléte. Nagy hangsúlyt fektetünk a betanításra, a folyamatos képzésre, ellenőrzésre, irányításra.

Fontosnak tartjuk dolgozóink elismerését, megbecsülését, a minőségérdekeltség és az állandóság biztosítását.