Cégünkről

A Complex-Clean Kft. 2003-tól működik, amit megelőzött egy közel 10 éves szakmai tapasztalati háttér. 2004-ben indult meg cégünk jelentős fejlődése, melyet különböző üzletágaink kialakításával folyamatosan fejlesztünk.

Elsőként az ipari takarítási üzletágunk alakult ki, melyek közül legnagyobb megrendelőnk az Unilever nyírbátori gyára 2004-től, ezen kívül éveken át a Hús Zrt., valamint számtalan más ipari területen végeztünk különböző alkalmi jellegű munkákat.

Jelentősebb megrendelőink voltak:

  • Média Markt Áruházak, az áruház takarítási területen
  • Magyar Közút Zrt
  • Kormányhivatal (ANTSZ)
  • Cívis Ház Zrt
  • Debreceni Vagyonkezelő Holding, irodatakarítási területeken
  • Médiacentrum (Városi TV), stúdiótakarítási területen.
20160813_135235

E mellett működik a panelépületek és az éttermek konyhai elszívó és szellőzőrendszerének tisztítására létrehozott üzletágunk. www.tisztacso.hu 

Külön egészségvédelmi és prevenciós üzletágat alakítottunk ki, mely keretében két tevékenységünk van:


1. Egy szabadalmaztatott eljárás, mely során „Kórház Látogatói Csomagadagoló Automaták” kihelyezését végezzünk a preventív és kiemelt higiénia szempontokat fontosnak tartó kórházak osztályaira.

Ez röviden annyit jelent, hogy az olyan izolált területeken, mint pl. a szülőszoba, csak védő ruházatban lehet tartózkodni. Szolgáltatásunkkal azt biztosítjuk, hogy aki az automatából vásárolt öltözéket használja, az egy originált szettet kap, nem a mások által levetett köpenyt, ami a fogason lóg, ha van egyáltalán. Sok helyen a kórházak költségvetése ezt nem tudja biztosítani, itt tudunk támogatólag segíteni e lehetőség biztosításával.

2. Képzésekkel és további fejlesztésekkel az egészségmegőrzés és alternatív terápiás rendszerek kialakításán dolgozunk, aminek keretében Természetes Egészség Stúdió név alatt működtetünk szolgáltatásokat. www.testudio.hu

Gazdaságilag, jogilag rendezettek vagyunk, tartozásunk nincs.
Az árbevétel és az alkalmazotti létszámnak megfelelő komoly, mindenre kiterjedő szakmai felelősség biztosítással rendelkezünk.
Céljaink, valamint Tevékenységünk mutatja szakmai elhivatottságunkat!

Célunk:
Egyre növekvő jó hírünkkel új piacokat tudjunk magunkénak az ország egyre nagyobb területén; többek között ezért is törekszünk a korszerű gépek, környezetbarát és hatékony tisztítószerek használatára.

Megrendelőink minél szélesebb körben egy teljesen átfogó és komplex szolgáltatásban részesülhessen, és ez által vállalkozásunk minél ismertebb és főleg elismertebb legyen. Ügyfeleink igényeinek, valamint a környezetvédelmi elvárásoknak és előírásoknak teljes mértékben megfeleljünk.