Paneltűzvédelem - Apás szülés szett automata - Természetes Egészség Stúdió / Webáruház - Egészséges kávézás

Complex-Clean takarítás

Munkánk képekben

Több kép >>

Cégbemutatkozó

A Complex-Clean Kft. 2003-tól működik, amit  megelőzött egy közel 10 éves szakmai tapasztalati háttér.
2004-ben indult meg cégünk jelentős fejlődése, melyet különböző üzletágaink kialakításával folyamatosan fejlesztünk.
Elsőként az ipari takarítási üzletágunk alakult ki, melyek közül legnagyobb megrendelőnk az Unilever nyírbátori gyára 2004-től, illetve éveken át a Hús Zrt.
Jelentősebb megrendelőink a Média Markt Áruházak, az áruház takarítási területen,
a Magyar Közút Zrt,  Kormányhivatal (ANTSZ), Cívis Ház Zrt az irodatakarítási területeken. 
E mellett működik a  panelépületek szellőzőrendszerének tisztítására létrehozott üzletág, mely tevékenységet tűzvédelmi rendszerek kialakításával bővítjük.
Célunk, hogy egyre növekvő jó hírünkkel új piacokat tudjunk magunkénak az ország egyre nagyobb területén; többek között ezért is törekszünk a korszerű gépek és környezetbarát és hatékony tisztítószerek használatára.
Külön egészségvédelemi és prevenciós üzletágat alakítottunk ki, mely keretében két tevékenységünk van:

 • egy szabadalmaztatott eljárás, mely során  „Kórház Látogatói Csomagadagoló Automaták” kihelyezését  végezzünk a preventív és kiemelt higiénia szempontokat fontosnak tartó kórházak osztályaira.
 • Képzésekkel és további fejlesztésekkel az egészségmegőrzés és alternatív terápiás rendszerek kialakításán dolgozunk, aminek keretében jelenleg  „pulzáló mágnes terápiás” készülékkel nyújtunk szolgáltatást, amit egyéb tevékenységekkel fogunk bővíteni.

Cégünknél az MSZ EN ISO 9001:2009 és az MSZ EN ISO 14001:2005 nemzetközi szabvány szerinti minőségirányítási, környezetirányítási integrált rendszer van bevezetve 2003-tól. Gazdaságilag, jogilag rendezettek vagyunk, tartozásunk nincs. A dolgozók törvényesen vannak alkalmazva, részesültek balesetvédelmi és tűzvédelmi oktatásban. A cégünk rendelkezik a működéshez szükséges szakhatósági engedélyekkel (telephely engedély, ÁNTSZ bejelentés stb.) Az alkalmazott tisztítószerek rendelkeznek magyar nyelvű biztonságtechnikai adatlappal. Az árbevétel és az alkalmazotti létszámnak megfelelő komoly, mindenre kiterjedő szakmai felelősség biztosítással rendelkezünk.

Szolgáltatásunk alapja a minőség iránti elkötelezettség, mint Ügyfeleinknek nyújtott érték, melyet a változó piaci feltételek, és az fokozódó verseny ellenére sikerül magas színvonalon biztosítanunk.
Ennek megfelelően törekszünk megtalálni azt a Megrendelői kört, akik a hosszú távú értékteremtés és értékmegőrzés elvei alapján építik fel működésüket.
Szolgáltatóként a munkaterületeken dolgozó minden munkatársunk magáénak érzi annak felelősségét, hogy cégünket képviseli nap, mint nap.
Képzési-, szervezési-, ellenőrzési-, vezetési- és motivációs rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy a nevünkhöz kötődő, Ügyfeleink által elismert színvonalat minden körülmények között biztosítani tudjuk.
Elkötelezettségünk különleges, gondosságra, törődésre, folyamatos jelenlétre és együtt-gondolkodásra épülő, egyedi kapcsolattartási színvonalat garantál.
Hiteles vezetők képviselik cégünket, akik a magas szintű teljesítmény, vezetői képességek és szakmai felkészültség mellett együttműködőek és tartós üzleti és jó partneri kapcsolatok kialakítására törekszenek Ügyfeleinkkel.


Alapelveink

 • Magas színvonal, garantált minőség - méltányos áron,
 • Középpontban a megrendelő,
 • Korrekt, pontos szerződési rendszer,
 • Tervszerű munka, új technológiák keresése, szaktudás, tapasztalat, folyamatos képzés,
 • Megbízás esetén takarítóprogram felállítása, ennek lebonyolítását és szigorú ellenőrzését biztosítjuk,
 • Válogatott, ill. megfelelően motivált, megbecsült munkatársak,
 • Helyi objektumfelelős, csoportvezető alkalmazása,
 • Állandó elérhetőség, ill. kapcsolattartás a megrendelővel,
 • Szabványok, előírások, szabályok ismerete,
 • Biztonság, megbízhatóság,
 • Környezetvédelem és energiatakarékosság,
 • Állandó figyelem, innovatív fejlesztés,
 • Kisvállalati előnyök - folyamatos személyes jelenlét, rugalmasság, minden egy kézben.

Fő tevékenységi köreink:
A takarítószolgálat - melynek keretében vállalunk:

 • Rendszeres napi pipere, ún. szinten tartó takarítást,
 • Átalánydíjas havi takarítást (pipere + nagytakarítás)
 • Ablaktisztítást - függönytisztítással is,
 • Alpin technológiával vagy állványozással, emelőkosárral végezhető ablaktisztítást,
 • Általános nagytakarítást,
 • Építőipari átadás előtti nagytakarítást,
 • Felületek impregnálását, (védőbevonattal történő felületkezelését),
 • Szőnyeg – kárpittisztítást,
 • Ipari, üzemi takarítást,
 • Graffiti eltávolítást, homlokzat tisztítását, felületkezelését.

Dolgozóinkat igen körültekintően választjuk ki, a szolgáltatás színvonalát kizárólag képzett, gyakorlott, kulturált megjelenésű, formaruhával és névkitűzővel ellátott, udvarias, megbízható dolgozók biztosítják.
Az alkalmazás feltétele az erkölcsi bizonyítvány, a munkaalkalmasság megléte. Nagy hangsúlyt fektetünk a betanításra, a folyamatos képzésre, ellenőrzésre, irányításra.
Jövőbeli terveink közé tartozik a dolgozói létszámunk OKJ-s takarítói szakképzése. Ennek kialakítása, pályázatai jelenleg is folyamatban vannak.

Cégünk jelenleg 21 alkalmazottat foglalkoztat az alábbi feladatmegosztásban:

 • 2 fő cégvezető, MATISZ által kiadott európai épülettisztítói oklevéllel.
 • 1 fő koordinátor, szervező, - középfokú végzettséggel
 • 1 fő adminisztrátor - középfokú végzettséggel
 • 17 fizikai alkalmazott – takarítói beosztásban – alapfokú, ill. középfokú képzettséggel – betanított takarítók, közöttük néhányan OKJ-s takarítói végzettséggel

Ezeken túlmenően foglalkoztatunk alvállalkozókat is, folyamatos, ill. eseti vállalkozói szerződéssel.

Fontosnak tartjuk dolgozóink elismerését, megbecsülését, a minőségérdekeltség és az állandóság biztosítását.

Célunk az, hogy megrendelőink minél szélesebb körben egy teljesen átfogó és komplex szolgáltatásban részesülhessen, és ez által vállalkozásunk minél ismertebb és főleg elismertebb legyen.

Szolgáltatásainkat országos lefedettséggel biztosítjuk. Árpolitikánk az értékarányosságra, az Ügyfeleink kiszolgálásához elengedhetetlen állandó fejlődésre és megújulásra, valamint a hosszú távú korrekt kapcsolatra épül. Versenyképes árainkat a szolgáltatáshoz optimálisan szükséges szakmai tudás, és technológia használata mellett működésünk, munkaszervezésünk, logisztikai hátterünk, beszerzésünk összehangolása teszi lehetővé.

 

Minőségpolitika

A Complex-Clean Kft vezetése és a szervezet minden alkalmazottja elkötelezett a megrendelők, üzleti partnerek minőségi kiszolgálásában.
A partneri megelégedettség az egyik legfontosabb feltétele, hogy a szervezet megtartsa az eddig megszerzett piaci pozíciót, és a közös üzleti siker érdekében újabb partneri kapcsolatokat alakítson ki.
Munkánkat minden tevékenységi kör esetében úgy szerveztük meg, hogy az a leghatékonyabban segítse elő céljaink megvalósulását.
A piaccal történő közvetlen kapcsolattartás, a megrendelői igények minden részletre kiterjedő felmérése és teljesítése, a korrekt üzleti magatartás, a vállalt határidők és a szerződési kötelezettségek betartása, mind-mind üzleti filozófiánk részét alkotják.
Alkalmazkodunk a feladat sajátosságaihoz, és a lehető legalkalmasabb technológiát alkalmazzuk. Előny, ha nem csak a takarítási feladatokat tudjuk ellátni hanem pl. kertgondozás, higiéniai anyagok beszerzése stb. Nyitottak vagyunk alvállalkozót bevonni a megrendelő kérésére ( akár a szakmán kívüli területtől), hogy a megrendelőnek kevesebb beszállítóval/szolgáltatóval kelljen szerződni, kevesebb adminisztráció miatt. (beszállító minősítése, számlák kezelése stb. a mi gondunk)
A vállalkozás minden munkatársa ezen elvek figyelembe vételével törekszik a vevői követelmények maximális kielégítésére, a minőségi munkavégzésre és partnereink teljes megelégedésére.
Együtt gondolkodunk a megrendelővel. Az iparágból tudunk olyan megoldásokat/technológiákat javasolni mely előnyt jelentenek a megrendelő számára. Pl.: olcsóbb, környezetbarát mosdóhigiéniai megoldások, szennyfogó szőnyegek, takarítási technológia, gyakoriság stb. 
A cég szakmailag aktív, részt vesz konferenciákon, szakmai kiállításokon, szemináriumokon. Vezetői szakképzett takarítók (OKJ vizsga).

További céljaink

 • Az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer működtetése és folyamatos továbbfejlesztése.
 • A vonatkozó magyar jogszabályok és rendeletek teljes körű betartása, érvényesítése.
 • Munkatársaink szakmai és minőségirányítási képzettségének, felkészültségének fejlesztése.
 • Jól képzett, hatékony hozzáértő munkatársak.
 • Munkafolyamataink hatékonyságának javítása új berendezések, módszerek alkalmazásával, szolgáltatás szervezési rendszer céljaink hatékonyabb eléréséhez.
 • Független ellenőrzési rendszer fejlesztése, minden esetben a megrendelő meghatározott igénye szerint.
 • Modern csúcstechnológia telepítése az igényes vevők minőségi elvárásának megfelelően.
 • Törekszünk vevőink, megrendelőink és alvállalkozóink megelégedettségének az elérésére.

Környezetpolitika

A Complex-Clean Kft. felelősséggel viszonyul a természeti környezethez, fenntartható fejlődésünk kulcskérdését a környezettel való harmóniában látjuk. Cégünk munkáját és a megrendelői igények teljesítését az ökológiai és gazdasági szempontok együttes figyelembevételével kívánja megvalósítani.
Figyeljük az iparág fejlesztéseit, és alkalmazzuk is azokat. A környezettudatos gondolkodás  számunkra fontos.

A környezettel való harmonikus együttélés környezeti politikánk egyik alappillére, amelyre az alapanyag beszerzésétől a szolgáltatások elvégzéséig a vállalkozás egész tevékenysége épül, s szerves részét képezi a döntési folyamatainknak. Kötelezőnek érezzük a cég környezetvédelmi tevékenységének folyamatos javítását és a szolgáltatások esetleg káros környezeti hatásainak csökkentését. Kitüntetett figyelmet szentelünk annak, hogy az elsődleges természeti erőforrásokkal takarékosan bánjunk, és a keletkező hulladékok ne a környezetünket szennyezzék.
A környezet kímélése és szolgáltatásaink minőségének javítása érdekében a gazdaságilag elérhető legmagasabb technológiai színvonal alkalmazását tűztük ki célul. A meg nem újuló erőforrások megóvása érdekében nagy figyelmet szentelünk gépeink gazdaságos üzemeltetésére. Alapvető kötelességünknek tekintjük a ránk vonatkozó környezetvédelmi jogszabályokban és hatósági előírásokban foglaltak maradéktalan betartását.

Ügyfeleink és munkatársaink számára egyaránt igyekszünk fontossá tenni a környezetvédelem ügyét. A nyitott információs politika és a kölcsönös bizalom az eredményes közös munka és a hatékony környezetmegóvás alapja. Mindezen törekvéseink teljesítésének biztosítéka a sikeresen bevezetett és alkalmazott ISO 9001 és ISO 14001 nemzetközi szabványok követelményeit kielégítő integrált irányítási rendszer.